Gündem

Hdp Binasına Kardeşlik Yazısı Astılar

MUĞLA (İHA) – Muğla’nın Marmaris ilçesinde HDP’liler, parti binasına "İnadına Barış, İnadına Kardeşlik" yazan afiş astı.

Hdp Binasına Kardeşlik Yazısı Astılar
12-09-2015 14:30

İlçede son günlerde artan terör saldırılarına tepki için geçen çarşamba günü gerçekleştirilen terör protestosu sırasında bir grup protestocu parti tabelasını indirip binaya zarar vermişti. Bugün HDP ilçe binasına gelen partililer kırılan camları temizledi, tahrip olan eşyaları dışarı çıkardı. HDP’liler daha sonra ilçe binasına "İnadına Barış İnadına Kardeşlik" yazan bez afiş astı. Parti binasının temizlenmesi sırasında polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

HDP Muğla Milletvekili Aday Adayı Hürriyet Karadeniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu ülkede barışı ve demokrasiyi savunanlar galip gelecek. HDP parti binalarına ve Kürt vatandaşlara yapılan saldırıları kınıyoruz" dedi.

Partililer, tahrip olan eşyaların yenilenmesi için kendi aralarında para topladı.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER