Gündem

Ortacada Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 92. kuruluş yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Muğla’nın Ortaca ilçesinde de çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Ortacada Cumhuriyet Bayramı Kutlandı
29-10-2015 11:30

Ortaca’da kutlama programı, Atatürk anıtı önünde Cumhuriyetin 92. yıl dönümü nedeniyle yapılan çelenk sunma töreni ile başladı.

Törene Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Haluk Türkoğlu, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Haluk Türkoğlu ve Belediye Başkanı Hasan Karaçelik Atatürk anıtına çelenk koydu.

Ardından, Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı söylendi.

Çelenk sunumundan sonra Ortaca Ahmet Ateş Stadında kutlama töreni düzenlendi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER