Gündem

Seydikemer Halk Eğitim Başpehlivan Yetiştiriyor

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan "Güreş Kursu"na 11 başpehlivan adayı katılıyor.

Seydikemer Halk Eğitim Başpehlivan Yetiştiriyor
02-06-2015 13:00

Cemal Cumbul tarafından verilen ve 480 saat sürecek olan Kadıköy Güreş Sahası’ndaki kursta kursiyerler antrenmanlarını yapıyor.

Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Serdar Karataş ise "Öncelikle ata sporu olan güreşin ilçede yaygınlaştırılması için bu kursu açtıklarını söyledi. Gençlere ata sporu güreşi sevdirmenin ve öğretmenin yanında, onların ahlaken ve sosyal alanda da gelişmelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz Öğrencilerin boş vakitlerini kötü alışkanlıklardan uzak bir şekilde spor yaparak değerlendirmelerini istediklerini belirten Halil Serdar Karataş, "Dönemler halinde ilçe genelinde talepler doğrultusunda Kurslar açmaya devam ediyoruz, Yaz Tatili döneminde ise, lise ve diğer ilköğretim okullarındaki öğrencilerimizin de katılabileceği kurslar açacağız" dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER