
Fethiye İlçe Sportif Turizm Kurulu (Deniz Turizm Kurulu) toplantısı, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık Başkanlığında, TCSG -27 Komutanı Kd. Üsteğmen Ahmet Yakın, Fethiye Liman Başkanı Cihan Duman, Göcek Liman Başkanı Eser Keskin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan katılımları ile teknede gerçekleştirildi.
Kurul üyelerinin hazır olması ile birlikte hareket edilerek, Fethiye Körfezi çıkışı, Çalış ve Koca Çalış sahili, Yassıca ve Tersane adalarında bulunan su üstü sportif faaliyet parkur alanları tek tek kontrol edilerek İlçe Sportif Turizm Kurulunca birlikte değerlendirildi.
2016 yılı İlçe Sportif Turizm Kurul toplantılarında değerlendirilmiş bulunan 18 firma ve Parkurun 12 tanesi yerinde denetlendi. Ayrıca bu güzergâhta bulunan kaçak su üstü sportif faaliyetler denetlenerek, belgesiz faaliyet gösteren firmalara gerekli cezai işlemler uygulandı
Editor : Haberpanelim