Asayiş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar gözaltına alındı, belediyede arama başlatıldı

Türkiye belediyeler birliği başkan vekili ve adana büyükşehir belediye baskanı zeydan karalar'ın istanbul'da gözaltına alındığı öğrenildi. Karalar'ın gözaltına alınmasının ardından adana büyükşehir belediyesi önünde polis tedbir alırken içerde arama yapıldığı öğrenildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar gözaltına alındı, belediyede arama başlatıldı
05-07-2025 08:50

Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Adana Büyükşehir Belediye Baskanı Zeydan Karalar’ın İstanbul’da gözaltına alındığı öğrenildi. Karalar’ın gözaltına alınmasının ardından Adana Büyükşehir Belediyesi önünde polis tedbir alırken içerde arama yapılmaya başlandı.


Alınan bilgiye göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar hakkında da gözaltı kararı verildi. Kararın ardından Başkan Karalar, İstanbul’da gözaltına alındı.


Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri de Adana Büyükşehir Belediyesi ile Başkan Karalar’ın evinde arama yapmaya başladı.


Belediye çevresinde çok sayıda polis ise güvenlik tedbiri aldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER