İnsan

ADEKS, Bakan Yardımcısı Aydın’a ‘O Gönüllü Sensin’ projesini anlattı

ADIYAMAN EĞİTİM, KÜLTÜR VE SANAT DERNEĞİ (ADEKS) BAŞKANI ABDURRAHMAN ŞAHİN VE BERABERİNDEKİ DERNEK YÖNETİCİLERİ ‘O GÖNÜLLÜ SENSİN’ PROJESİYLE İLGİLİ ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKAN YARDIMCISI AHMET AYDIN’A BİLGİ VERDİ.

ADEKS, Bakan Yardımcısı Aydın’a ‘O Gönüllü Sensin’ projesini anlattı
17-04-2026 10:10

Adıyaman Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği (ADEKS) Başkanı Abdurrahman Şahin ve beraberindeki dernek yöneticileri ‘O gönüllü Sensin’ Projesiyle ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’a bilgi verdi.


ADEKS Dernek Başkanı Abdurrahman Şahin ve beraberindeki engelli dernek yöneticileri Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’ı ziyaret etti.


Adıyaman Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği (ADEKS), Adıyaman Otizm Derneği, Adıyaman Down Sendromlular Derneği, Adıyaman Serebral Palsililer Derneği ve Türkiye Gelişim ve Eğitim Vakfı başkanlarından oluşan heyet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ile biraraya geldi.


Heyet atına ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Adıyaman Eğitim Kültür ve Sanat Derneği (ADEKS) Başkanı Abdurrahman Şahin; "İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ADEKS Derneğimiz tarafından yürütülen ‘O Gönüllü Sensin’ projesi ve engelli bireylerimizin hayatını kolaylaştırmaya yönelik yapılan çalışmaları anlattık. İlimizde gerçekleştirilmesi planlanan diğer sosyal projeler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bakan Yardımcımız Ahmet Aydın’a nazik misafirperverlikleri ve sivil toplum faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi konusunda verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER