Eğitim

AFAD personeline ilk yardım eğitimi düzenlendi

ZONGULDAK VE BÖLGEDE YAŞANABİLECEK OLASI AFET VE KURTARMALARA HER ZAMAN HAZIR OLMAK İÇİN ZONGULDAK İL AFET ACİL DURUM ( AFAD ) PERSONELLERİNE YÖNELİK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİMCİLERİ TARAFINDAN İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ.

AFAD personeline ilk yardım eğitimi düzenlendi
12-01-2026 17:00

Zonguldak ve bölgede yaşanabilecek olası afet ve kurtarmalara her zaman hazır olmak için Zonguldak İl Afet Acil Durum ( AFAD ) personellerine yönelik İl Sağlık Müdürlüğü eğitimcileri tarafından ilk yardım eğitimi verildi.


AFAD İl Müdürlüğü eğitim salonunda düzenlenen eğitimde İl Sağlık Müdürlüğünde görevli eğitimcilerden Merve Ocaklı ve Özlem Yıldız tarafından Genel ilkyardım bilgileri, Vücut sistemleri, TYD ( Temel Yaşam Desteği ), Hava yolu tıkanıklarında ilkyardım, Bilinç bozukluklarında ve ciddi hastalıklarda ilkyardım, Kanamalar, Şok ve göğüs ağrısında ilkyardım gibi konularda teorik ve uygulamalı olarak anlatıldı.


Düzenlenen eğitim programı sonrasında AFAD İl Müdür Yardımcısı Havva Güzel ve Şube Müdürü Erkan Akyüz tarafından eğitimcilere plaket takdim edildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER