Genel

Afyonkarahisar’da görenleri hayrete düşüren güvenlik önlemi

AFYONKARAHİSAR'DA BİR İNŞAAT ALANINDA YAN BİNADAKİ İSTİNAT DUVARININ ÇÖKMEMESİ İÇİN İSKELE DEMİRLERİ İLE ALINAN SÖZDE GÜVENLİK ÖNLEMİ GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ.

Afyonkarahisar’da görenleri hayrete düşüren güvenlik önlemi
14-06-2026 11:07

Afyonkarahisar’da bir inşaat alanında yan binadaki istinat duvarının çökmemesi için iskele demirleri ile alınan sözde güvenlik önlemi görenleri hayrete düşürdü.


Erenler Mahallesi’nde bir inşaat için temel kazısı yapıldı. Temeli kazılan inşaatın hemen yanı başında bulunan 5 katlı binanın istinat duvarının altındaki toprağın bir kısmı da kazı esnasında temele boşaldı. Bunun üzerine duvarın çökmemesi için çalışanlar, sözde güvenlik önlemi olarak tonlarca ağırlığındaki duvarın altına inşaat iskelesi demirlerini dikti. Olayı görenler hayretler içinde kalırken, ortaya çıkan manzara ise düşündürdü.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER