Kültür Sanat

Ağrı’da el emeği göz nuru eserler sergilendi

Ağrı gençlik ve spor il müdürlüğü serhat genç ofis'te, halk eğitim merkezi eğitmenleri gözetiminde açılan kurslarda yapılan el emeği ürünler sergilendi.

Ağrı’da el emeği göz nuru eserler sergilendi
02-05-2024 20:43

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Serhat Genç Ofis’te, Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri gözetiminde açılan kurslarda yapılan el emeği ürünler sergilendi.


Sergide giyim, resim, iğne oyası, nakış, kuaförlük, tel kırma, dekoratif ahşap boyama ve ipek böceği kozası gibi el emeği ürünler yer aldı. Eserler, katılımcılardan büyük beğeni topladı. Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kasım İhsan Polat ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Ebru Duru kursiyerlerin eserlerini inceleyerek bilgi aldılar.


İl Müdürü Din yaptığı konuşmada, "Gençlik merkezi bünyesindeki eğitim kurumlarımızda çocuklarımızın yanı sıra velilerimize de çeşitli konularda ücretsiz kurs ve eğitim imkânı sunuyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine destek olarak onlara bilgi ve beceri kazandırmak, kültürel miraslarımızı yaşatmak ve yaygınlaştırmak amacıyla çocuklarımızın, gençlerimizin hem de velilerimizin hizmetindeyiz. Emeği geçen tüm kursiyerlere, eğitmenlere ve paydaş kurumumuz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz." dedi.


Program, Kur’an-ı Kerim kursuna gelen öğrencilerin hazırladığı ilahi dinletisi ile sona erdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER