Asayiş

Aile kabristanında kendisi için mezar kazdırdı, ertesi gün kazdırdığı mezara gömüldü

Bingöl’ün solhan ilçesinde bir kişi, aile kabristanında kendisi için mezar kazdırdı. Ertesi gün fenalaşması üzerine kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden şahıs, kazdırdığı mezara gömüldü.

Aile kabristanında kendisi için mezar kazdırdı, ertesi gün kazdırdığı mezara gömüldü
20-06-2025 16:58

Bingöl’ün Solhan ilçesinde 1 kişi, aile kabristanında kendisi için mezar kazdırdı. Ertesi gün fenalaşması üzerine kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden şahıs, kazdırdığı mezara gömüldü.


Olay, geçtiğimiz gün meydana geldi. 3 gün önce İstanbul’dan yakınlarını ziyaret etmek üzere Bingöl’ün Solhan ilçesine gelen Muzaffer Diken, aile kabristanına giderek kendisi için mezar kazdırdı. Mezar kazdırırken o anları cep telefonu ile kaydeden Diken, arkadaşı olan Hidayet Döner’in iş yerinde görüntüleri yakınlarına da izletti. Muzaffer Diken, bir gün sonra fenalaşarak Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz adam burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diken’in cansız bedeni, kendisi tarafından kazdırılan mezarlığa defnedildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER