
AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, ailesi ile birlikte etkinliğe "Gazze İçin Sessiz Çığlık" eylemine katıldı.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından yurt genelinde düzenlenen "Gazze İçin Sessiz Çığlık" eylemine Gaziantep’ten de yoğun katılım oldu. AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, ailesi ile birlikte etkinliğe katılarak yaşanan insanlık dışı soykırımı bir kez daha lanetledi ve Gazzeli annelere selam gönderdi. Etkinliğe tam destek veren AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, programa eşi, kızı, ablaları ve kız kardeşi ile birlikte katıldı.
İsrail’i bir kez daha kınayan Milletvekili Bozgeyik, programla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Programda Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, İl Başkanımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızla birlikte bizler de kenetlenerek, Gaziantepli annelerden Gazzeli annelere selamlar gönderilmesine şahitlik ettik" diye konuştu.
Milletvekili Bozgeyik, annelerin yükselen çığlığının yaşanan zulmün durmasında önemli rol üstleneceğine inandığını belirterek, "Rabbim dualarımızı kabul eylesin, içimizdeki yangını ferahlığa, haykırışlarımızı huzura dönüştürsün. Gazze’de yükselen feryatları, dualarımızın bereketiyle dindirsin, yüreklerdeki yangınları söndürsün inşallah" diye konuştu.
HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA