Genel

AK Parti Muğla Gençliği Bir Araya Geldi

AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Gençlik Ateşi” programı, Menteşe Gençlik Merkezi’nde coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.

AK Parti Muğla Gençliği Bir Araya Geldi
24-01-2026 15:09
24-01-2026 15:19

AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Gençlik Ateşi” programı, Muğla Menteşe Gençlik Merkezi’nde, gençlerin yoğun katılımıyla, coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. 

Programa; AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Zehra Nur Aydemir, AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, AK Parti Muğla İl Başkanı Cengizhan Güngör, AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kalay, Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Algan, il ve ilçe yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik kolları başkanları ile çok sayıda genç katıldı. 

Muğla’nın dört bir yanından gelen gençlerin büyük ilgi gösterdiği programda, samimi ve interaktif bir ortam oluştu. Etkinlik kapsamında gençlerle birebir sohbetler gerçekleştirilerek gençlerin görüş, öneri ve beklentileri dinlendi. 

Programda ayrıca, gençlerin Türkiye’nin yarınlarını inşa eden en güçlü dinamik olduğu vurgulanarak AK Parti'nin gençlere verdiği önemin altı bir kez daha çizilirken gençlere yönelik projelerin ve çalışmaların artarak sürdürüleceği mesajları paylaşıldı. 

Program sırasında açıklamalarda bulunan AK Parti Muğla İl Başkanı Cengizhan Güngör, "İlk hedefimiz önümüzdeki genel seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımızı bir kez daha Türkiye'nin Cumhurbaşkanı yapmaktır. Bu amaç doğrultusunda gençlerimizle birlikte gece-gündüz demeden çalışacağız," ifadelerinde bulundu. 

Müzik dinletisiyle gençlere unutulmaz anlar yaşatan program, birlik ve beraberlik ruhunun öne çıktığı hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


Editor : ARZU BARIŞKANER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER