Siyaset

AK PARTİ’LİLER TAKSİCİLERLE SAHUR YAPTI

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ve Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, taksici esnafıyla sahur programında bir araya geldi.

AK PARTİ’LİLER TAKSİCİLERLE SAHUR YAPTI
13-04-2022 16:00
48

sahur programında bir araya geldi. Sahur programına,  AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete,  İl Başkan Yardımcısı Osman Ülgen, Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, İlçe Başkan Yardımcıları Anıl Berk, Kemal Onur Tavacı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri  Yemliha Coşkun, Kazım Akgün, Aydın Yücel, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Peker ve İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan ile taksici esnafı katıldı. Taksici esnafıyla sohbet eden AK Parti’liler, taksicilerin turizm açısından önemine dikkat çekti.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, “Taksiler şehirlerin vazgeçilmez hizmet unsurlarındandır. Dünyanın neresine gitsek aldığımız ilk hizmet taksi ile ulaşım hizmetidir. Yani taksi şoförleri dışardan gelene şehri tanıtan fahri rehberlerdir. Bu nedenle siz bizim için, bu şehir için önemlisiniz. Bu mübarek ayında sizlerle sahur soframızı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER