Asayiş

Akyaka’da ev yangını

MUĞLA’NIN ULA İLÇESİNE BAĞLI AKYAKA MAHALLESİ’NDE BİR DUBLEKS EVDE MEYDANA GELEN TÜP KAYNAKLI YANGINDA EVİN ALT KATI KULLANILAMAZ HALE GELDİ.

Akyaka’da ev yangını
02-07-2026 06:36

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi’nde bir dubleks evde meydana gelen tüp kaynaklı yangında evin alt katı kullanılamaz hale geldi.


Yangın sonrası 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar ile olay yerine Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürülerek soğutma çalışması gerçekleştirildi.


Yangın nedeniyle evin alt katında bulunan çeşitli ev ve mutfak eşyaları tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Dubleks evin üst katı ise yoğun ısı ve is nedeniyle kısmen zarar gördüğü açıklandı.


Yapılan ilk incelemelerde yangının, mutfakta bulunan tüpün dedantöründen herhangi bir nedenle gaz sızması sonucu çıktığı değerlendirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER