Asayiş

Alanya’da fırtına inşaat korkuluklarını uçurdu, park halindeki araca zarar verdi

RÜZGÂRIN SAVURDUĞU KORKULUKLAR, PARK HALİNDEKİ ARACIN ÜZERİNE DEVRİLEREK MADDİ HASARA YOL AÇTI.

Alanya’da fırtına inşaat korkuluklarını uçurdu, park halindeki araca zarar verdi
25-11-2025 11:26

Meteorolojinin, Antalya’nın doğu ilçeleri için yaptığı kuvvetli yağış ve fırtına uyarılarının ardından Alanya’da gece saatlerinde etkili olan şiddetli fırtına, bir inşaat alanındaki demir korkuluklarını yerinden söktü. Rüzgârın savurduğu korkuluklar, park halindeki aracın üzerine devrilerek maddi hasara yol açtı.


Olay, gece saatlerinde Alanya’nın Hasan Akçalıoğlu Caddesi’nde bulunan bir inşaat alanında meydana geldi. Fırtınanın etkisiyle yerinden çıkan demir korkuluk, cadde kenarında park edilen Hyundai marka otomobilin üzerine düşerek araçta hasar oluşturdu. Olay anında bölgede kimsenin bulunmaması facianın önüne geçti.


Araç sahibi, sabah saatlerinde hasarı görünce durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine polis ve zabıta ekipleri olay yerine gelerek çevrede güvenlik önlemi aldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER