Asayiş

Ankara’da 17 ton sağlıksız et ve tavuk ürünü ele geçirildi

ANKARA’NIN AKYURT İLÇESİNDE, PİYASA DEĞERİ YAKLAŞIK 15 MİLYON 500 BİN LİRA OLAN 17 TON SAĞLIKSIZ ET VE TAVUK ÜRÜNÜ YAKALANDI.

Ankara’da 17 ton sağlıksız et ve tavuk ürünü ele geçirildi
08-10-2025 10:48

Ankara’nın Akyurt ilçesinde piyasa değeri yaklaşık 15 milyon 500 bin lira olan 17 ton sağlıksız et ve tavuk ürünü ele gecirildi.


Akyurt Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ankara İl Jandarma Komutanlığı ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince sabah saat 08.30 sıralarında Akyurt ilçesi Yeşiltepe Mahallesi’nde faaliyet gösteren 3 köfte üretim tesisinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda yaklaşık piyasa değeri 15 milyon 500 bin lira olan 17 ton bozuk et ve tavuk ürünü ile 1 mekanik ayrıştırılmış et üretme makinesi ele geçirildi. Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince söz konusu ürünler imha edildi. Olayla ilgili 3 şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER