Ekonomi

Ankara’da TŞOF Genel Başkanı Yiğiner öncülüğünde esnaf zirvesi

TÜRKİYE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER FEDERASYONU (TŞOF) GENEL BAŞKANI MEHMET YİĞİNER ÖNCÜLÜĞÜNDE DÜZENLENEN DANIŞMA KURULU TOPLANTISI, AK PARTİ SİVİL TOPLUM VE HALKLA İLİŞKİLER BAŞKAN YARDIMCISI, KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ NECMETTİN ERKAN İLE TÜRKİYE’NİN ÇEŞİTLİ İLLERİNDEN GELEN ESOB VE FEDERASYON BAŞKANLARININ GENİŞ KATILIMIYLA ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ankara’da TŞOF Genel Başkanı Yiğiner öncülüğünde esnaf zirvesi
12-12-2025 09:53

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Danışma Kurulu Toplantısı, TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner öncülüğünde düzenlendi.


Zirvede, esnaf ve sanatkâr camiasını yakından ilgilendiren güncel konular masaya yatırıldı.


TŞOF Danışma Kurulu Toplantısı AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan ile Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen ESOB ve federasyon başkanlarının geniş katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi. Toplantıya; Ankara, Ardahan, Artvin, Bayburt, Bingöl, Bolu, Burdur, Çankırı, Denizli, Edirne, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır, İstanbul, Karabük, Kastamonu, Kırklareli, Kütahya, Mersin, Niğde, Ordu, Samsun, Sinop, Şırnak, Tekirdağ, Tunceli, Tokat, Uşak, Yalova, Yozgat ve Zonguldak illerinin ESOB başkanları ile Kahveciler, Pazarcılar, Elektrik Teknisyenleri, Ağaç İşleri ve Madeni Eşya Federasyonlarının genel başkanları katıldı. Yoğun katılım


Zirvede, esnaf ve sanatkâr camiasını yakından ilgilendiren güncel konular masaya yatırıldı.


Toplantının ana başlıklarını; basit usulden gerçek usule geçişi ön gören karar, ticari araçlarda mülkiyet hakkı, korsan taşımacılıkla mücadele, odaların fiziki ve teknik ihtiyaçlarının giderilmesi, kamera ve araç takip sistemleri oluşturdu.


Başkanların sahadaki tecrübeleri doğrultusunda yapılan değerlendirmelerle, esnafın sorunlarını çözmeye yönelik yol haritası çizildi. Çalışmalar sunumla paylaşıldı


TŞOF’un yolcu ve yük taşımacılığı sektöründe yürüttüğü çalışmalar ve federasyona bağlı tesislerde devam eden tadilat ve modernizasyon süreçleri, sinevizyon sunumuyla katılımcılara aktarıldı. Esnafın taleplerine ilişkin yürütülen çalışmalar ve görüşmelerde toplantıda detaylarıyla değerlendirildi. "Birlik ve beraberliğin olduğu yerde çözüm de güç de var"


Genel Başkan Mehmet Yiğiner, toplantı sonrası yaptığı açıklamada birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, "Birlik ve beraberliğin hakim olduğu her ortamda çözüm olur, istikrar olur, kuvvet olur. Omuz omuza verilen hiçbir mücadelenin aşamayacağı sorun yoktur. Esnafımızın geleceği için tüm çalışmalarımızda bu dayanışma ruhunu esas alıyoruz" dedi.


Yiğiner ayrıca toplantıya katkı sunan Milletvekili Erkan ile tüm başkanlara teşekkür etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER