İnsan

Anne kedi yavrularıyla Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na sığındı

ANNE KEDİ, YAVRULARIYLA SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI'NA SIĞINDI

Anne kedi yavrularıyla Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na sığındı
22-07-2026 11:48

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir anne kedi, iki yavrusunu ağzıyla taşıyarak Siverek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı binasına sığındı. Vakıf çalışanları, anne kedi ve yavruları için güvenli bir alan oluşturdu.


Sabah saatlerinde Siverek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na iki yavrusunu ağzıyla taşıyan anne kedi vakfın giriş kapısından içeri girdi. Durumu fark eden vakıf çalışanları, anne kedi ile yavrularını güvenli bir alana alarak bakımını üstlendi. Anne kedinin yavrularını tek tek ağzıyla taşıyarak vakıf binasına giriş yaptığı anlar ise çalışanlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.


Vakıf çalışanları, anne kedi ve yavrularının güvenli alanda misafir edileceğini, ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER