Asayiş

Antalya’da şok motosiklet denetimi: 965 araç trafikten men edildi

Antalya’da bir kural bir ömür projesi kapsamında yapılan şok motosiklet denetimlerinde 965 araç trafikten men edildi, hakkında aranma kaydı bulunan 23 kişi yakalandı.

Antalya’da şok motosiklet denetimi: 965 araç trafikten men edildi
21-08-2025 16:54

Antalya’da ’Bir Kural Bir Ömür’ projesi kapsamında yapılan şok motosiklet denetimlerinde, 965 araç trafikten men edildi, hakkında aranma kaydı bulunan 23 kişi yakalandı.


İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk sahasında ’Bir Kural Bir Ömür’ projesi çerçevesinde il merkezi ve ilçelerde şok motosiklet denetimleri gerçekleştirdi. Yapılan uygulamalarda 14 bin 871 motosiklet ve sürücü kontrol edildi. Denetimler sonucunda tescil plakasız ve eksiklikleri bulunan 965 motosiklet trafikten men edildi.


Çalışmalarda ayrıca çalıntı kaydı bulunan bir motosiklet ele geçirildi. Hakkında aranma kaydı olduğu belirlenen 23 kişi ise yakalanarak adli ve idari işlemler yapıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER