Genel

Atık kumaşlar huzurevine umut oldu

NİĞDE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN “ATIK KUMAŞLAR HUZUREVİNE UMUT OLDU” PROJESİ, GERİ DÖNÜŞÜMÜ TOPLUMSAL FAYDAYLA BULUŞTURDU.

Atık kumaşlar huzurevine umut oldu
31-03-2026 12:57

Niğde Halk Eğitimi Merkezi tarafından hayata geçirilen "Atık Kumaşlar Huzurevine Umut Oldu" projesi, geri dönüşümü toplumsal faydayla buluşturdu.


Proje kapsamında kursiyerler tarafından atık kumaşlar değerlendirilerek huzurevi sakinleri için 100 takım pijama ve tulum üretildi. Niğde Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Çetin; "Hazırlanan ürünler, huzurevinde yaşayan yaşlılarımızın yaşam konforuna katkı sağlaması amacıyla titizlikle ve sevgiyle üretildi. Proje ile hem geri dönüşümün önemine dikkat çekildi hem de kursiyerlerin emeği anlamlı bir sosyal sorumluluk çalışmasına dönüştürüldü" dedi.


Projeye katkı sağlayan tüm kursiyerlere ve destek veren kurumlara teşekkür edilirken, benzer sosyal sorumluluk çalışmalarının sürdürüleceği belirtildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER