Gündem

Babadağ seyir terasıyla yeni bir nefese kavuştu

Denizli'nin doğa harikası ilçesi babadağ, belediye başkanı murat kumral tarafından turizme kazandırılan seyir terası ile cazibesine yeni bir nefes daha ekledi.

Babadağ seyir terasıyla yeni bir nefese kavuştu
21-07-2025 07:51

Denizli’nin doğa harikası ilçesi Babadağ, Belediye Başkanı Murat Kumral tarafından turizme kazandırılan Seyir Terası ile cazibesine yeni bir nefes daha ekledi. Babadağ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarıyla seyir terası ve çevresindeki park alanı daha modern ve fonksiyonel hale getirildi. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini çeken Seyir Terası, Babadağ’ın eşsiz doğa manzarasını 360 derece izleme fırsatı sunan panoramik seyir alanı ile öne çıkıyor. Ziyaretçiler, doğa ile iç içe zaman geçirirken aynı zamanda fotoğrafçılık ve yürüyüş gibi aktivitelerin de keyfini çıkarabiliyor. "Hem sosyal hayata hem turizme katkı sağlayacağız"


Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, yenilenen seyir terasının ilçeye büyük değer katacağını belirterek şunları söyledi:


"Babadağ, doğası ve manzarasıyla eşsiz bir yer. Seyir Terası, hem vatandaşlarımızın keyifli zaman geçirebileceği bir alan olacak hem de ilçemize gelen misafirler için benzersiz bir seyir noktası sunacak. Bu projeyle hem ilçemizin turizm noktasında cazibesi hem de sosyal yaşama katkı sağlamayı hedefliyoruz." Yeni cazibe noktası


Yapılan düzenlemeler sayesinde Babadağ Seyir Terası, sadece bir dinlenme alanı olmanın ötesine geçerek bölgenin yeni cazibe merkezi haline geldi. Hem mimarisi hem de manzarasıyla göz dolduran teras, bölge ekonomisine de canlılık katması beklenen projeler arasında yer alıyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER