İnsan

Bafra Görme Engelliler Derneği’nden etkinlik

Samsun bafra görme engelliler derneği’nin geleneksel hale getirdiği piknik etkinliği bu yıl da büyük coşkuyla gerçekleşti. Katılımcılar hem eğlendi hem de dayanışma örneği sergiledi.

Bafra Görme Engelliler Derneği’nden etkinlik
26-08-2025 12:10

Samsun Bafra Görme Engelliler Derneği’nin geleneksel hale getirdiği piknik etkinliği bu yıl da büyük coşkuyla gerçekleşti. Katılımcılar hem eğlendi hem de dayanışma örneği sergiledi.


Samsun’un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Bafra Görme Engelliler Derneği, Alaçam Geyik Koşan Mesire Alanı’nda beşinci geleneksel piknik organizasyonunu düzenledi.


Alaçam Belediyesi, alan düzenlemesi, temizlik ve oturma yerleriyle organizasyona destek sağlarken; Bafra Belediyesi de araç desteği verdi. Katılımcılara semaverde çay ve çeşitli ikramlar sunuldu.


Piknikte mangal keyfi, eğlenceli oyunlar ve canlı konserler renkli anlara sahne oldu. Çocukların okuduğu şiirler ve görme engelli bireylerin seslendirdiği türküler ise büyük beğeni topladı.


Dernek Başkanı Ömer Ergül, etkinliğin amacını şu sözlerle ifade etti:


"Bizler, görme engelli arkadaşlarımızla birlikte ortopedik engelliler, gönüllüler ve ailelerimizle çok keyifli bir gün geçirdik. Bu tür etkinlikler birlik ve beraberlik için büyük önem taşıyor. Biz bir aileyiz ve bu aileyi sosyal etkinliklerle büyütmeye devam edeceğiz."


Ergül ayrıca Alaçam Belediyesi’ne, Bafra Belediyesi’ne, SAMEF Başkanı Mehmet Akbulut’a ve tüm gönüllülere katkılarından dolayı teşekkür etti.


Etkinlik, katılımcıların unutulmaz anılarla evlerine dönmesiyle sona erdi. Etkinliğe Samsun Engelliler Federasyonu (SAMEF) Başkanı Mehmet Akbulut, Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Ömer Ergül, dernek üyeleri ve aileleri katıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER