Gündem

BAŞKAN AYYILDIZ’DAN MÜJDE

BAŞKAN AYYILDIZ’DAN MÜJDE
12-08-2022 11:24
48

 

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız’dan, esnaflara bir müjde daha. Başkan Ayyıldız, esnaflara katma değer sağlamak adına Esnaf Kredi Kooperatifi kurulması için girişimlerde bulundu. Esnaf Kredi Kooperatifinin kurulması için esnaf ve sanatkarları imzaya davet eden Ayyıldız, “Esnafımızın en büyük sıkıntısı, kredi sıkıntısı, finansal sıkıntı. Bu konuda adım atabilmek, onlara yardımcı olabilmek adına hayırlısıyla yeni bir Esnaf Kredi Kooperatifi Kurmaya başlıyoruz. Tüm esnaf ve sanatkarlarımı imzaya davet ediyorum” dedi.

 

 

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız’dan, esnaflara bir müjde daha. Başkan Ayyıldız, Esnaf Kredi Kooperatifi kurulacağının müjdesini verdi. Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak, kentin ekonomi dinamiklerine destek olmak için çeşitli projeler geliştirmek için girişimde bulunduklarını kaydeden Mehmet Ayyıldız, kredi kooperatifinin, esnaflara büyük katkı sağlayacağını belirtti. Esnaf Kredi Kooperatifinin kurulması için çeşitli girişimlerde bulunan Ayyıldız, hizmetlerinin devam edeceğini kaydetti.

ESNAF VE SANATKARLARIMI İMZAYA DAVET EDİYORUM

Esnaflara katma değer sağlayabilmek için esnaf ve sanatkarları imzaya davet eden Ayyıldız, “Hayırlı uğurlu olsun. Esnaf ve sanatkarlarımız için yeni bir hizmet daha gerçekleştiriyoruz. Esnafımızın en büyük sıkıntısı, kredi sıkıntısı, finansal sıkıntı. Bu konuda adım atabilmek, onlara yardımcı olabilmek adına hayırlısıyla yeni bir Esnaf Kredi Kooperatifi Kurmaya başlıyoruz. Tüm esnaf ve sanatkarlarımı imzaya davet ediyorum. Kredi kooperatifi kurabilmemiz için imzaya ihtiyacımız var. Lütfen her hafta içi saat 10 ile 16 arasında esnaf odamıza buyursunlar gelsinler. Noter huzurunda imzalarını atsınlar ve yeni esnaf kredi kooperatifimizi inşallah hayırlısıyla kurarız. Marmaris esnafına inşallah faydamız olur” dedi.

MİKAİL ZEYBEK


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER