Siyaset

Başkan Durbay’dan personeline Anneler Günü jesti

şehzadeler belediye başkanı gülşah durbay, kadın personellerine özel bir jestle anneler günü'nü kutladı. Belediye binasında düzenlenen etkinlikte, başkan durbay, kadın çalışanlara çiçek hediye etti.

Başkan Durbay’dan personeline Anneler Günü jesti
10-05-2024 16:04
7,12,17,9,4,46,47,14,13

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kadın personellerine özel bir jestle Anneler Günü’nü kutladı. Belediye binasında düzenlenen etkinlikte, Başkan Durbay, kadın çalışanlara çiçek hediye etti.


Anneler Günü’nü unutmayan Başkan Durbay, kadın çalışanların emeklerini takdir ederek, teşekkür etti. Etkinlikte duygusal anlar yaşanırken, kadın çalışanlar Başkan Durbay’ın jestinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Başkan Durbay, kadın personellerin aynı zamanda anne rollerini başarıyla yerine getirdiklerini vurgulayarak, onların önemli ve değerli olduklarını ifade etti. Etkinlik, kadın çalışanların arasındaki dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirirken, Anneler Günü’nün anlamını da bir kez daha hatırlattı. Başkan Durbay, tüm kadın çalışanlara Anneler Günü’nü kutlayarak, başarılarının devamını diledi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER