
Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, 38’inci Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Ahilik Haftası Kutlama Komitesi’ni makamında ağırladı.
Başkan Kahveci, Ahilik kültürünün Anadolu’nun ahlaki, ticari ve toplumsal mirasının en önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayarak, bu mirası bugüne taşıyan esnaf ve sanatkârlara teşekkür etti. Ziyarette ’Yılın Ahisi’ seçilen Yasin Demirci, ’Yılın Kalfası’ Halil Özdemir ve ’Yılın Çırağı’ Eren Kurtuluş’u tebrik eden Kahveci, kendilerine başarılar dileyerek hediyelerini takdim etti. Ziyaret, iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Programa; Kütahya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KÜTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit, Kütahya Marangozlar Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Ahmet Çakır, Kütahya Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Recep Kaya, Kütahya Çiniciler, Fotoğrafçılar ve El Sanatları Esnaf Odası Başkanı Sadık Erilbaylı, Kütahya İnşaat Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Nuri Maviler, Kütahya Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Dündar, Kütahya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İlyas Aslan, Kütahya Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Salih Aslan ve Kütahya Madeni Eşya Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Kuşan da katıldı.
HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA