İnsan

Başkan Tahmazoğlu’ndan öğrencilere 881 bin adet boyama seti

Başkan tahmazoğlu’ndan öğrencilere 881 bin adet boyama seti

Başkan Tahmazoğlu’ndan öğrencilere 881 bin adet boyama seti
08-09-2025 16:25

Gaziantep’te 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte 705 bin öğrenci bugün ders başı yaptı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da okulların ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmazken öğrencilere 7 yıldan buyana toplamda 881 bin adet boyama seti hediye etti.


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da okulun ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmadı. Gaziantep Vali Yardımcısı Sedat Sezik, İl Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanvekili Halil Uğur ve Vakıflar Bölge Müdürü Erdoğan Tunç ile birlikte Mehmet Erdemoğlu İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Mehmet Tahmazoğlu öğrencilere boyama seti hediye etti. "Öğrencilere 881 bin boyama seti ulaştırdık"


Başkan Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin yüzünü güldüren bu anlamlı hediyeyi her yıl geleneksel hale getirdiklerini belirterek, "Yeni eğitim-öğretim yılına başlayan evlatlarımızın ve öğretmenlerimizin heyecanına ortak olmak bizler için büyük mutluluk. Çocuklarımızın eğitim hayatına katkıda bulunmak amacıyla boyama setlerimizi hediye ediyoruz. Bu yıl 140 bin adet boyama setini miniklerimize ulaştırdık. Böylelikle bugüne kadar toplamda 881 bin 300 boyama setini çocuklarımızla buluşturmuş olduk" dedi. "Eğitime katkılar sürüyor"


Şahinbey Belediyesi, kırtasiye yardımlarından okul yapımına, spor salonlarından kütüphanelere kadar birçok alanda eğitime destek olmaya devam ediyor. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Bizler için en büyük yatırım, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yapılan yatırımdır" diyerek eğitim alanındaki çalışmaların süreceğini vurguladı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER