Eğitim

Bayburt’ta öğrencilerden şiir programı ve karma resim sergisi

BAYBURT'TA ÖĞRENCİLERDEN ŞİİR PROGRAMI VE KARMA RESİM SERGİSİ

Bayburt’ta öğrencilerden şiir programı ve karma resim sergisi
05-06-2026 09:45

Bayburt Şehitler Ortaokulunda, ’İnsan’ temalı şiir programı gerçekleştirildi. Program kapsamında öğrencilerin eserlerinden oluşan karma resim sergisinin açılışı yapıldı.


Okulda düzenlenen program, öğrencilerin farklı tekniklerle ortaya koyduğu resimlerin yer aldığı serginin açılışıyla başladı. Renk, kompozisyon ve tema bakımından çeşitli çalışmaların bulunduğu sergide, öğrencilerin yıl boyunca emek verdiği eserler katılımcıların beğenisine sunuldu. Sergiyi gezen protokol üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Türkçe zümresi koordinesindeki şiir programında ise öğrenciler, insan sevgisi, merhamet, vicdan, birlik, saygı ve toplumsal değerleri konu alan şiirleri seslendirdi. Geleneksel dekorlarla hazırlanan salonda sahne alan öğrenciler, şiirleri duygu ve içtenlikle izleyicilere aktardı.


Programa Vali Yardımcısı Yunus Coşkun, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akbaş, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.


Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER