Genel

Beyşehir’de yükümlüler ara tatilde okulları temizledi

SEYDİŞEHİR DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE DENETİMLİ SERBESTLİK TEDBİRİ UYGULANAN YÜKÜMLÜLER, ARA TATİL DÖNEMİNDE KONYA’NIN BEYŞEHİR İLÇESİNDEKİ OKULLARDA TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Beyşehir’de yükümlüler ara tatilde okulları temizledi
30-01-2026 15:40

Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde denetimli serbestlik tedbiri uygulanan yükümlüler, ara tatil döneminde Konya’nın Beyşehir ilçesindeki okullarda temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştirdi.


Yürütülen çalışmalar kapsamında okul sınıfları, ortak kullanım alanları ve okul çevresi detaylı şekilde temizlenerek yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale getirildi. Yapılan bakım ve düzenleme faaliyetleriyle öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim alması amaçlandı. Yükümlülerin kamu yararına ücretsiz işlerde görevlendirilmesiyle hem topluma katkı sağlanması hem de bireylerin yeniden topluma kazandırılması hedefleniyor.


Yetkililer, yapılan çalışmalarla okulların yeni döneme daha temiz ve sağlıklı şartlarda hazırlandığını belirterek tüm öğrencilere başarılı, sağlıklı ve mutlu bir eğitim öğretim dönemi temennisinde bulundu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER