İnsan

Bilecik’te vakıf adına yapılacak olan sosyal tesis için görüşmeler başladı

BİLECİK'TE RECEP DİNDAR SOSYAL DAYANIŞMA, EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI TARAFINDAN YAPTIRILMAK İSTENEN SOSYAL TESİSLE İLGİLİ TOPLANTI DÜZENLENDİ.

Bilecik’te vakıf adına yapılacak olan sosyal tesis için görüşmeler başladı
09-10-2025 15:35

Bilecik’te Recep Dindar Sosyal Dayanışma, Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yaptırılmak istenen sosyal tesisle ilgili toplantı düzenlendi.


Toplantı, Bilecik Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Bilgilendirme yapan vakıf kurucu başkanı Recep Dindar, belirlenen bir bölgeye 6 dükkan, konaklama ve toplantı salonunun olacağı bir proje oluşturduklarını anlattı. Sonrasında, projeyle ilgili değerlendirmede bulunuldu. Projenin hayata geçmesinde yardımcı olacak kurum ve kuruluşların görüşlerini belirtmesinin ardından bir protokol imzalandı.


Vali Yardımcı Akın Ağca, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Bilen Gökten, vakfın kurucu başkanı Recep Dindar, yönetim kurulu üyesi İbrahim Rafet Sünetci ve ilgili kurum müdürleri toplantıya katılım gösterdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER