İnsan

Bilecikli Karateci Sena Akman Türkiye üçüncüsü oldu

BİLECİKLİ KARATECİ SENA AKMAN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Bilecikli Karateci Sena Akman Türkiye üçüncüsü oldu
31-10-2025 09:32

Elazığ’da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası’nda Bilecikli sporcu Sena Akman, U21 Kadınlar 61 kilo kategorisinde üçüncülük elde etti.


Türkiye Karate Şampiyonası’nda Bilecik’i temsil eden sporcu Sena Akman, U21 Kadınlar 61 kilo kategorisinde yarışarak büyük bir başarıya imza attı. Akman, kürsünün üçüncü basamağına çıkarak Türkiye üçüncülüğünü kazandı. Bu önemli başarı, Sena Akman’a sadece Balkan Şampiyonası’na katılma hakkı kazandırmakla kalmadı; aynı zamanda Avrupa Şampiyonası kadrosu için Milli Takım seçmelerinde de değerlendirilme fırsatı sundu.


Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, sporcu ve antrenörlerini tebrik ederek, "Sporcuyu yetiştiren antrenörler Tuğba Kurnaz ve Murat Salih Kurnaz’ı da kutluyor, Sena Akman’ın spor kariyerinde başarılarının devamını diliyoruz" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER