Gündem

Bolu Dağı’nda kar yağışı başladı

TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ GEÇİŞ GÜZERGAHLARINDAN BİRİ OLAN D-100 KARAYOLU BOLU DAĞI KESİMİNDE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLMAYA BAŞLADI. KAR YAĞIŞI SEBEBİYLE YEŞİL ALANLAR BEYAZ ÖRTÜYLE KAPLANDI.

Bolu Dağı’nda kar yağışı başladı
18-02-2026 18:09

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından biri olan D-100 karayolu Bolu Dağı kesiminde kar yağışı etkili olmaya başladı. Kar yağışı sebebiyle yeşil alanlar beyaz örtüyle kaplandı.


İstanbul ile Ankara arasında ulaşımı sağlayan D-100 karayolunun Bolu Dağı geçişinde beklenen kar yağışı başladı. Özellikle Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler ve Karanlıkdere mevkilerinde etkisini gösteren yağışla birlikte yeşil alanlar beyaza büründü. Yağışın aralıklarla devam ettiği bölgede, sisin de etkisiyle görüş mesafesi yer yer düştü.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER