Genel

Bu Pazar, Talas’ın ikinci Maharetli Eller’i

TALAS BELEDİYESİ'NİN KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK AMACIYLA MAHARETLİ ELLER KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ İLE BİRLİKTE HAYATA GEÇİRDİĞİ 'MAHARETLİ ELLER KADIN ÜRETİCİ PAZARI’, YAZ MEVSİMİNİN GELMESİYLE BİRLİKTE HAZİRAN AYINDA İKİNCİ KEZ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA HAZIRLANIYOR.

Bu Pazar, Talas’ın ikinci Maharetli Eller’i
19-06-2026 12:21

Talas Belediyesi’nin kadın girişimcilere destek amacıyla Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği ’Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte haziran ayında ikinci kez misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.


Tarihi güzelliğiyle dikkat çeken Harman Mahallesi Meydanına her ayın birinci ve üçüncü pazar günü kurulan organizasyon, 21 Haziran Pazar günü yine tezgâh açıyor. Gerek el işi çalışmalar gerek ahşap ürünleri gibi pek çok el emeği ürünün satışa sunulduğu pazarda ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar birçok ürün de alıcı bekliyor.


Birbirinden kıymetli el emeği ürünlerin vatandaşlarla buluştuğu pazara, vatandaşların yine yoğun katılım göstermesi bekleniyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER