Asayiş

Çatalca’da denize giren adam boğularak hayatını kaybetti

?stanbul çatalca’da denize yüzmeye giren iki arkadaş kayboldu. Bir kişinin cansız bedeniye ulaşılırken, bir kişiyi de arama çalışması devam ediyor.

Çatalca’da denize giren adam boğularak hayatını kaybetti
27-07-2025 20:07

İstanbul Çatalca’da iki arkadaş, yüzmek için girdikleri denizde kayboldu. Bir kişinin cansız bedenine ulaşılırken, bir kişiyi arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.


Çatalca ilçesi Binkılıç Fatih Mahallesi mevkiine dün 3 arkadaş kamp yapmak için gitti. Bugün 3 arkadaştan 2’si denize girdi. İki arkadaş bir süre sonra suyun içinde gözden kaybolurken, ihbar üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Marmara ve Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekipler kaybolan Mehmet Aydoğdu’nun cansız bedenine ulaştı. Karaya çıkarılan Aydoğdu’nun cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Diğer kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Arama kurtarma çalışmalarına Sahil Güvenlik helikopteri de havadan destek veriyor.


Boğularak hayatını kaybeden Mehmet Aydoğdu’nun 20 gün önce baba olduğu öğrenildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER