Genel

Çiftçiler TARSİM konusunda bilgilendirildi

AFYONKARAHİSAR’IN 6 İLÇESİNDE ÇİFTÇİLERE YÖNELİK TARIM SİGORTALARI HAVUZ İŞLETMESİ (TARSİM) BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Çiftçiler TARSİM konusunda bilgilendirildi
30-01-2026 11:09

Afyonkarahisar’ın 6 ilçesinde çiftçilere yönelik Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi (TARSİM) bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.


Toplantı Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile TARSİM Konya Bölge Müdürlüğü iş birliğinde yapıldı. Gerçekleştirilen toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, "Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz TARSİM bilgilendirme toplantıları çerçevesinde Bolvadin, Emirdağ, Sandıklı, Şuhut, Sultandağı ve Çay ilçelerimizde üreticilerimizle bir araya geldik. Toplantılarda yeni TARSİM uygulamaları, devlet destekli tarım sigortaları, hasar ihbarı ve eksper süreçleri, prim destekleri ile risklere karşı korunma konularında konu uzmanları tarafından bilgilendirme yapılarak üreticilerimizin soruları cevaplandı" ifadelerine yer verildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER