Genel

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

Dalaman’da 2026’da başlaması planlanan doğalgaz çalışmaları için değerlendirme toplantısı yapıldı, vatandaş görüşleri için anket kararı alındı.

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı
30-12-2025 14:50
30-12-2025 15:13

Dalaman’da, 2021 yılında imzalanan protokol kapsamında 2026 yılında başlaması planlanan doğalgaz çalışmalarıyla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, doğalgazın ilçeye gelmesi halinde kurumlara ve vatandaşlara yansıyabilecek olası maliyetler ile ortak yürütülecek çalışmalar ele alındı.

Dalaman Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya; Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, Belediye Başkan Yardımcıları İlhan Kural ve Rıza Kurt, Dalaman Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdür Vekili Vural İşli, Belediye birim müdürleri ile Muğla Büyükşehir Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekom yetkilileri katıldı.

DOĞALGAZ İÇİN ANKET YAPILACAK

Toplantıda konuşan Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, “2021 yılında imzalanan protokol kapsamında ilçemizde 2026 yılında doğalgaz çalışmaları planlanıyor. Bu süreçte ilçe genelinde anket çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın görüşlerini alacağız” dedi.


Editor : NUR DÜZEN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
You do not have permission to view this directory or page.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER