Kültür Sanat

Demirci’de 5 genç için temsili askerlik eğlencesi düzenlendi

Manisa’nın demirci ilçesinde temsili askerlik törenine gidecek olan gençler için askere uğurlama eğlencesi düzenlendi.

Demirci’de 5 genç için temsili askerlik eğlencesi düzenlendi
09-05-2025 17:27

Manisa’nın Demirci ilçesinde temsili askerlik törenine gidecek olan özel gençler için askere uğurlama eğlencesi düzenlendi.


Özel Demirci Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören ve 1 günlük temsili askerlik için Manisa’ya gidecek 5 genç için uğurlama merasimi düzenlendi.


Rehabilitasyon merkezi bahçesinde düzenlenen askere uğurlama eğlencesine Demirci Kaymakamı Yavuz Arslan, Belediye Başkanı Erkan Kara, İlçe Emniyet Müdürü Barış Kayar ve İlçe Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Nedim Perk, aileler ve vatandaşlar katıldı.


Temsili askere gidecek olan gençlere anneler tarafından kına yakılırken, ilçenin yöresel tatlısı ayakaşı ve çeşitli ikramlar yapıldı. Gençlere asker kınası yakıldığı esnada duygusal anlarda yaşandı.


Temsili askerlik eğlencesinde doyasıya eğlenen gençlerin mutluluğuna Kaymakam Yavuz Arslan ve Belediye Başkanı Erkan Kara’da eşlik etti.


Kaymakam Yavuz Arslan ve Belediye Başkanı Erkan Kara 1 günlük temsili askerliğe gidecek olan gençleri uğurladı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER