Gündem

Diyarbakır’da kar yağışı yeniden başladı

DİYARBAKIR’DA BİRKAÇ GÜN SÜREN GÜNEŞLİ HAVALARIN ARDINDAN DÜN AKŞAM SAATLERİNDE BAŞLAYAN KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Diyarbakır’da kar yağışı yeniden başladı
18-01-2026 10:42

Diyarbakır’da birkaç gün süren güneşli havanın ardından dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor.


Diyarbakır’da son yılların en soğuk kış mevsimi yaşanıyor. Diyarbakır’da birkaç gün süren güneşli havanın ardından dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelerin bazı kırsal yollar kapanmış ve belediye ekiplerince iş makineleriyle açılmıştı.


Yetkililer, muhtemel olumsuzluklara karşı vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyarırken, kentte kar yağışının bugün ve yarın etkisini sürdüreceği belirtildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER