İnsan

DMD kas hastası minik Mehmet için Konyaspor-Fenerbahçe maçının seremonisinde farkındalık oluşturuldu

DENİZLİ'NİN TAVAS İLÇE BELEDİYESİ, DMD KAS HASTALIĞIYLA MÜCADELE EDEN MEHMET TEFENLİLİ İÇİN FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA KONYASPOR-FENERBAHÇE MAÇININ SEREMONİSİNE ÇIKARTARAK ÖNEMLİ BİR FARKINDALIK PROJESİNE İMZA ATTI.

DMD kas hastası minik Mehmet için Konyaspor-Fenerbahçe maçının seremonisinde farkındalık oluşturuldu
21-04-2026 22:58

Denizli’nin Tavas İlçe Belediyesi, DMD kas hastalığıyla mücadele eden Mehmet Tefenlili için farkındalık oluşturmak amacıyla Konyaspor-Fenerbahçe maçının seremonisine çıkartarak önemli bir farkındalık projesine imza attı.


Tavas Belediyesi, DMD kas hastası Mehmet Tefenlili için farkındalık oluşturmak amacıyla bir organizasyon gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Kadir Tatık, Mehmet’i tedavi sürecine destek sağlamak ve toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla Konyaspor-Fenerbahçe maçına Konya’ya getirdi. Minik Mehmet, müsabaka öncesinde düzenlenen seremonide sahaya çıkarken, Başkan Tatık, tribünden moral verdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER