Asayiş

Edirne’de iş yerinde korkutan yangın

EDİRNE'NİN KEŞAN İLÇESİNDE İNŞAAT MALZEMELERİ SATIŞI YAPILAN BİR İŞ YERİNDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNCE KONTROL ALTINA ALINARAK SÖNDÜRÜLDÜ.

Edirne’de iş yerinde korkutan yangın
28-06-2026 22:08

Edirne’nin Keşan ilçesinde inşaat malzemeleri satışı yapılan bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü.


Alınan bilgiye göre, Keşan-Mecidiye yolunda inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin 2 saati aşan müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Yangında iş yerinde hasar meydana gelirken, trafik kontrollü olarak sağlandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER