Genel

Eğitim camiası iftar sofrasında bir araya geldi

AFYONKARAHİSAR'DA RAMAZAN AYININ BEREKETİ VE MANEVİ İKLİMİ, EĞİTİM CAMİASINI AYNI SOFRADA BULUŞTURMAYA DEVAM EDERKEN, SÜLEYMAN DEMİREL FEN LİSESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINDA EĞİTİM AİLESİ ANLAMLI BİR BULUŞMAYA İMZA ATTI.

Eğitim camiası iftar sofrasında bir araya geldi
13-03-2026 10:21

Afyonkarahisar’da Ramazan ayının bereketi ve manevi iklimi eğitim camiasını aynı sofrada buluşturmaya devam ederken, Süleyman Demirel Fen Lisesi tarafından düzenlenen iftar programında eğitim ailesi anlamlı bir buluşmaya imza attı.


İftar programına İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, kurum yöneticileri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen programda Süleyman Demirel Fen Lisesi pansiyonunda kalan öğrenciler ve Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu Hafızlık öğrencileri ile Ramazan ayının birlik, paylaşma ve kardeşlik ruhu hep birlikte yaşandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER