İnsan

Engelli çalışan, güvenlik görevlisinin heimlich manevrasıyla hayata tutundu

SAKARYA'NIN ADAPAZARI BOĞAZINA YİYECEK TAKILAN YÜZME HAVUZUNDA GÖREVLİ ENGELLİ BİREY, GÜVENLİK GÖREVLİSİ ARKADAŞININ HEİMLİCH MANEVRASIYLA KURTULDU. O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Engelli çalışan, güvenlik görevlisinin heimlich manevrasıyla hayata tutundu
31-01-2026 15:14

Sakarya’nın Adapazarı boğazına yiyecek takılan yüzme havuzunda görevli engelli birey, güvenlik görevlisi arkadaşının heimlich manevrasıyla kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.


Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan yüzme havuzunda meydana gelen olayda, öğle arasında yemek yiyen engelli personel E.A., boğazına takılan yiyecek sebebiyle nefes almakta zorlandı. Durumu fark eden güvenlik görevlisi Y.B. ise E.A.’nın sırtına vurarak müdahale etti. Ardından yardım çağırmak için kapıyı açarken bir yandan da Heimlich manevrası uyguladı. Yapılan doğru müdahale sayesinde soluk borusunu tıkayan parça engelli çalışandan çıkarıldı. Yaşanan panik anları güvenlik kamerasına yansıdı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER