Genel

Erciyes’te kayak sezonu tüm hızıyla devam ediyor

TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ KIŞ TURİZMİ MERKEZLERİNDEN OLAN ERCİYES KAYAK MERKEZİ'NDE SEZON TÜM HIZIYLA DEVAM EDERKEN HAFTA SONU PİSTLER YİNE KAYAKSEVERLERLE DOLDU.

Erciyes’te kayak sezonu tüm hızıyla devam ediyor
01-03-2026 15:28

Türkiye’nin önemli kış turizmi merkezlerinden olan Erciyes Kayak Merkezi’nde sezon tüm hızıyla devam ederken hafta sonu pistler yine kayakseverlerle doldu.


Türkiye’nin en uzun kayak pistine sahip Erciyes’te, hafta sonunu geçirmek isteyen vatandaşlar hem pistlerde hem de teleferiklerde yoğunluk oluşturdu. Kış aktiviteleri için Kayseri’yi tercih eden yerli ve yabancı turistler karın tadını çıkardı. Erciyes Kayak Merkezi’nde oluşan yoğunluk ise dron ile görüntülendi.


Kar kalınlığı 270 santime ulaştı


Öte yandan son günlerde yağan kar ile birlikte pistlerde de kar kalınlığı rekor seviyelere ulaştı. Pistlerde en son ölçülen kar kalınlığı 270 santim olurken, kayak merkezi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER