Asayiş

Erciyes’te rahatsızlanarak mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

ERCİYES DAĞI'NA YÜRÜYÜŞ YAPMAK İÇİN ÇIKAN 3 KİŞİ, RAHATSIZLANINCA EKİPLER SEFERBER OLDU. KURTARMA OPERASYONU BAŞLATAN EKİPLER; 3 BİN 100 METRE RAKIMDA ŞAHISLARA ULAŞARAK GÜVENLİ BÖLGEYE İNDİRDİ.

Erciyes’te rahatsızlanarak mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı
19-07-2026 11:35

Erciyes Dağı’na yürüyüş yapmak için çıkan 3 kişi, rahatsızlanınca ekipler seferber oldu. Kurtarma operasyonu başlatan ekipler; 3 bin 100 metre rakımda şahıslara ulaşarak güvenli bölgeye indirdi.


Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde N.K., H.E. ve A.E. Erciyes Dağı’na yürüyüş yapmak için çıktı. 3 bin 100 metre rakımdaki Şeytan deresi mevkiinde H.İ. rahatsızlandı. Durumun bildirilmesi üzerine jandarma, AFAD, UMKE, sağlık ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Çalışma başlatan ekipler; N.K., H.E. ve A.E.’ye kısa sürede ulaştı. H.İ.’nin ilk tedavisi bulunduğu yerde yapılırken, mahsur kalan 3 kişi daha sonra güvenli bölgeye indirildi.


Şahıslar, kontrol amaçlı sağlık ekiplerine teslim edildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER