Asayiş

Ereğli’de şiddetli rüzgar ağaçları devirdi, çatıları uçurdu

KONYA’NIN EREĞLİ İLÇESİNDE SABAH SAATLERİNDEN İTİBAREN ETKİSİNİ GÖSTEREN ŞİDDETLİ RÜZGAR, REKLAM TABELALARINI VE AĞAÇLARI DEVİRDİ, BAZI MAHALLELERDEKİ AHIRLARIN VE EVLERİN ÇATILARI UÇTU.

Ereğli’de şiddetli rüzgar ağaçları devirdi, çatıları uçurdu
08-01-2026 22:22

Konya’nın Ereğli ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren şiddetli rüzgar, reklam tabelalarını ve ağaçları devirdi, bazı mahallelerdeki ahırların ve evlerin çatıları uçtu.


Edinilen bilgiye göre, fırtına, ilçe merkezi ve çevresinde çeşitli olumsuzluklara neden oldu. Rüzgarın etkisiyle devrilen tabelalar ve ağaçlar, birçok noktada hasara yol açarken, şiddetli fırtına özellikle ahır ve evlerin çatılarında önemli zararlar oluşturdu. Bununla birlikte, fırtına yaşamı olumsuz etkileyerek kara yolu ulaşımında da aksamalara neden oldu ve sürücüleri zor durumda bıraktı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER