Gündem

Erzincan’ın doğa harikası Dumanlı beyaza büründü

ERZİNCAN’IN REFAHİYE İLÇESİNDE BULUNAN VE ÇAM ORMANLARIYLA ÇEVRİLİ DUMANLI TABİAT PARKI, ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞININ ARDINDAN BEYAZ ÖRTÜYLE KAPLANDI

Erzincan’ın doğa harikası Dumanlı beyaza büründü
15-12-2025 09:46

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde bulunan ve çam ormanlarıyla çevrili Dumanlı Tabiat Parkı, etkili olan kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplandı. Ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.


Erzincan’ın Refahiye ilçesinde yer alan Dumanlı Tabiat Parkı, son yağışlarla birlikte beyaza büründü. Kent merkezine yaklaşık 70, ilçe merkezine ise 4 kilometre uzaklıkta bulunan ve 8 bin 964 hektarlık alan üzerine kurulu tabiat parkı, kış manzaralarıyla dikkat çekti.


Türkiye’nin birçok noktasından her mevsim yerli ve yabancı turistleri ağırlayan tabiat parkında, kar yağışı sonrası çam ormanları beyaz örtüyle kaplandı. Doğayla iç içe eşsiz manzaralar oluşurken, parkın kış güzelliği havadan drone ile görüntülendi.


Oluşan görüntüler, doğa ve fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER