Gündem

Erzurum’da turizme yeni bir soluk

Adını kış sporları ile duyuran erzurum’da son yıllarda alternatif doğa sporları ve turizm rotaları da gelişmeye başladı. Bunun son örneği de uzundere ilçesinde açılan kamping alanı oldu.

Erzurum’da turizme yeni bir soluk
02-06-2025 09:08

Adını kış sporları ile duyuran Erzurum’da son yıllarda alternatif doğa sporları ve turizm rotaları da gelişmeye başladı. Bunun son örneği de Uzundere ilçesinde açılan kamping alanı oldu.


Vali Mustafa Çiftçi, Uzundere Şelale Mevkisi’nde yapımı tamamlanan Teke Kamping’in açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu da katıldı. Vali Çiftçi, Atatürk Üniversitesi Rektörü Sayın Hacımüftüoğlu ve Uzundere Kaymakamı Sayın Kübra Demirer; açılışın anısına fidan dikerek geleceğe bir nefes bıraktı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER