Asayiş

FETÖ’den hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

AFYONKARAHİSAR'DA FETHULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜNE YÖNELİK POLİS TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN OPERASYONDA ÖRGÜTÜN SÖZDE ÖĞRENCİ YAPILANMASINDA YER ALAN VE 6 YIL 3 AY HAPİS CEZASI İLE ARANAN ŞAHIS YAKALANDI.

FETÖ’den hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
21-10-2025 16:15

Afyonkarahisar’da Fethullahçı Terör Örgütüne yönelik polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda örgütün sözde öğrenci yapılanmasında yer alan ve 6 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı.


Edinilen bilgilere göre, operasyon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirildi. Ekipler FETÖ silahlı terör örgütü üyesi olma suçundan 2016 yılında hakkında işlem yapılan, örgütün sözde öğrenci mahrem yapılanmasında yer alan ve 6 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan G.U., isimli şahsın peşine düştü. Şahıs kent merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. Aynı zamanda örgütün haberleşme programı olan Bylock kullanıcısı da oldu belirlenen şüpheli işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER