Spor

Galatasaray, Atletico Madrid maçına hazır

GALATASARAY, UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN 7. HAFTASINDA YARIN EVİNDE İSPANYOL EKİBİ ATLETİCO MADRİD İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINI YAPTIĞI ANTRENMANLA TAMAMLADI.

Galatasaray, Atletico Madrid maçına hazır
20-01-2026 14:37

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 7. haftasında yarın evinde İspanyol ekibi Atletico Madrid ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.


Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirildi. Dinamik ısınmayla başlayan antrenman iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Atletico Madrid maçının taktiği üzerinde duruldu.


Sarı-kırmızılılarda gribal enfeksiyonu bulunan kaleci Uğurcan Çakır, antrenmana çıktı. Gabriel Sara da antrenmanda kendini denedi. Sara’nın oynama durumu maç saatinde belli olacak. Wilfried Singo ise antrenmanın bir bölümünde takımla çalıştı, daha sonra kendisi için hazırlanan program dahilinde bireysel olarak çalışmalarını yaptı. Sakatlığı bulunan Arda Ünyay ise antrenmanda yer almadı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER