Spor

Galatasaray’ın yeni transferi Lesley Ugochukwu, İstanbul’a geldi

GALATASARAY'IN, İNGİLİZ EKİBİ BURNLEY'DEN KİRALIK OLARAK TRANSFERİ KONUSUNDA ANLAŞMA SAĞLADIĞI FRANSIZ FUTBOLCU LESLEY UGOCHUKWU, İSTANBUL'A GELDİ

Galatasaray’ın yeni transferi Lesley Ugochukwu, İstanbul’a geldi
13-07-2026 21:08

Galatasaray’ın, İngiliz ekibi Burnley’den kiralık olarak transferi konusunda anlaşma sağladığı Fransız futbolcu Lesley Ugochukwu, İstanbul’a geldi.


Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bu kapsamda ilk transferini gerçekleştirdi ve İngiliz temsilcisi Burnley’de forma giyen Fransız futbolcu Lesley Ugochukwu ile anlaştı. Sarı-kırmızılılar, Ugochukwu’yu İstanbul’a getirdi. 22 yaşındaki futbolcu, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kavukcu ile birlikte Fransa’dan kalkan özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne geldi.


Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fransız futbolcu, buraya geldiği için mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.


Daha sonra Galatasaraylı taraftarları selamlayan Lesley Ugochukwu kendisini bekleyen araçla da alandan ayrıldı. 22 yaşındaki futbolcu, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER