Eğitim

Gaziantep Kolej Vakfı öğrencilerinden dans şöleni

Gaziantep kolej vakfı öğrencilerinin dansı renkleri büyüledi

Gaziantep Kolej Vakfı öğrencilerinden dans şöleni
27-05-2024 12:53

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60. Yıl Festivali kapsamında GKV Özel İlkokulu dördüncü sınıf öğrencileri tarafından sahnelenen Dansın Renkleri adeta dans şölenine dönüştü. 7 bölge 7 renk tüm güzellikleri ile dansın renklerinin sahnelendiği gösteriler izleyenleri büyülerken konuklar minik öğrencileri ayakta alkışladı.


Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60.Yıl Festivali, Bilim ve Sanat Etkinlikleri Bahar Şöleni ve Dansın Renkleri Gösterileri GKV eğitim kampüsünde büyük bir coşkuyla devam ederken 7 Bölge 7 Renk Dansın Renkleri gösterileri adeta dans şölenine dönüşerek izleyenleri adeta büyüledi. Geceye Şahinbey Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Türkiye’nin çeşitli yörelerinden halk oyunlarının sahneye taşındığı Dansın Renkleri Gösterilerinde sahne alan öğrencilerin yüksek performansı büyük alkış alırken Anadolu’nun dans kültürü de gözler önüne serildi. Gösterilerin sonunda sahne alan öğrencileri kutlayan GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy halkoyunlarının milli kültür için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek emeği geçenlere teşekkür etti.


Gecenin sonunda GKV Özel Okulları Müdürü Fevzi Gürsel organizasyonun gerçekleşmesi ve öğrencilerin sahneye hazırlanmasında büyük roller üstlenen GKV Özel Okulları Halkoyunları Öğretmenleri Tülay Kıratlı ve Ayşe Güner’e günün anısına birer plaket ve çiçek takdim etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER